LETS

LETS Norge er et initiativ av Omstilling Sagene!

LETS står for Local Exchange Trading System (Lokal / komplementær valuta )  Det tillater enkeltpersoner, husholdninger, organisasjoner og bedrifter å handle varer og tjenester med hverandre innenfor lokalsamfunnet og uten bruk av en nasjonal valuta.

LETS er et regionalt økonomisk system som kommer i tillegg til nasjonale og internasjonale økonomiske systemer. Gjennom å stimulere konjunkturer i regionen kan LETS-sytemer øke lokal velstand og samhandling. Systemer som eies av dem som bruker dem og ikke av en bank eller av staten. LETS blir brukt med hell verden rundt, blant annet på steder som Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Australia, Nederland, Japan, Mexico, Argentina, Canada og USA.

LETS mener at alle kan bidra til lokalsamfunnet. Derfor oppmuntrer det til deltakelse fra alle. Enhver person som blir med LETS øker styrken til nettverket fordi mer kunnskap, ferdigheter, varer og tjenester blir tilgjengelig for hele gruppen. I tillegg er det en ekstra forbruker av varer og tjenester som LETS nettverket har å tilby.

Lær mer om LETS på Wikipedia og i LETS FAQ. Anbefalt literatur er: Margrit Kennedy: Interest and Inflation Free Money

Se The Money Fix for å forstå problemene med pengesystemet vi har nå og hvorfor tilleggssystemer er gode å ha. Flere filmer om penger og økonomi kan du finne på Top 15 Economic Truth Documentaries topdocumentaryfilms.com

Hjemmeside > | Facebook >

— oOo —

Reklamer